top of page

Reviews

Lees hier de ervaring van de andere bruiden, dit kan jou helpen.

Marjolein van Hooff

Mega aanrader! Celine neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en is mega kundig. Ze heeft er voor gezorgd dat ik mij op de grote dag helemaal mezelf voelde en mijn haar zag er echt prachtig uit!

Bobby

Celine heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft. Samen met Celine, zij neemt je mee in elke keuze, is mijn haar en make up prachtig geworden. Celine is een echte vak vrouw en professionaliteit staat voorop. Daarnaast is ze ook heel gezellig en stelt je op je gemak ondanks alle zenuwen als bruid. Celine heeft voor mij bijgedragen aan een onvergetelijke dag

Brenda

Wat was het een mooie dag zeg. En dat begon al vroeg... om 7.00u in de ochtend. Je stond stralend voor de deur met al je spullen. Even je plekje installeren en dan aan de slag want de tijd vliegt voorbij. 

 

We hadden alles al eerder, tijdens de proefsessie in je salon, doorgenomen wat je met mijn haar en make up kon doen, en daarbij hoorde ook de schaar, want er moesten toch nog wat plukjes haar weggeknipt worden. Het was erg fijn om je om me heen te hebben. 

 

Mijn dochter was eerst aan de beurt en wilde haar haar opgestoken hebben. Je hebt er een plaatje van gemaakt, ze was echt heel mooi. Toen mijn moeder, ze wilde er zo natuurlijk mogelijk uitzien en dat is ook gelukt, echt heel mooi en niet over de top. Dat hoort niet bij ons.

Ja en toen was ik de klos, hihi. Je keek goed naar hoe mijn haar viel en daar werkte je op door. Kijken en vormen en weer kijken hoe mijn haar zat en een beetje knippen en zo ging het verder naar een eindresultaat. Op een gegeven moment voelde ik aan mijn haar en dat voelde echt héél stevig. "Dat houdt het wel gedurende de hele dag", zei je. En dat was ook zo. Ik straalde helemaal, ik kan de foto nog voor me halen. 

Je hielp ons zelfs overal waar je kon, met het opruimen van onze spullen en meehelpen met mijn jurk, maar met mijn familie, we waren allemaal toch wel een beetje zenuwachtig aan het worden en jij hield je hoofd koel. Later heb je ook nog het haar van mijn zus kunnen doen. Je nam de tijd en niets was te veel. Ik kreeg ook nog een klein setje mee om mijn make up tijdens de dag een beetje bij te werken. 

 

Je hoorde er gewoon een beetje bij. Ik vond het heel prettig en het klikt tussen ons, maar die klik hadden we eigenlijk al toen ik voor het eerst je salon binnenstapte. Het voelde zo vertrouwd en goed en zo heeft het zich ook uitgepakt. Ik voelde me heel mooi op mijn bruiloft en trots. En daar heb jij aan bijgedragen. Ontzettend bedankt voor alles.

Teresa

Het is alweer een tijdje geleden dat jij mij hebt geholpen met mijn haar & makeup op mijn bruiloft en ik wil je ontzettend bedanken daarvoor!

Je bent een lief, behulpzaam en getalenteerde vrouw en dit was precies wat ik nodig had om mij te helpen op mijn bruiloft en het proces daarnaartoe.

 

Vooraf heb je ruim de tijd genomen om samen te kijken naar de ultieme look voor de bruiloft, en op de dag zelf voelde het klaarmaken echt als onderdeel van het feest.

Je opgewekte humeur en gezelligheid brachten een ontspannen sfeer met zich mee die bij mij ook veel spanning wegnam. 

Niet alleen het resultaat van de look op de dag zelf was prachtig van mij en mijn bruidsmeisjes maar ook je gezelligheid heb ik echt gewaardeerd.

 

Kortom, ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je hebt gedaan om me prachtig te voelen op mijn bruiloft en een fantastische dag te beleven.

Ik kan je van harte aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar een getalenteerde haar & makeup styliste.

 

Liefs Teresa

Een bruid straalt met een prachtig bruidskapsel en perfecte bruidsvisagie, afgestemd op haar persoonlijkheid en stijl
Een voorbeeld van verfijnde bruidsvisagie en een elegant bruidskapsel, gecreëerd om de natuurlijke schoonheid van de bruid te accentueren.

Michelle

Dankzij Celine een prachtige dag gehad. Ik heb me de hele dag mooi gevoeld door de make up die ze heeft gedaan. Heel erg bedankt hiervoor! Absoluut een aanrader :)

Silvie

In de (normale) bruiloft spanning wil je niets liever dan Celine die je bruids haar en make-up verzorgt. Rustig, kundig, eerlijk en onwijs betrokken. Dat is Celine. Ze luistert echt naar wat je wil, en ziet wat bij jou en jouw bruiloft past. De styling van de bruiloft, van bruid en bruidegom en van de kids. 

Mijn keuze viel op natuurlijk en feestelijk. Heel fijn om eerst een proef make-up en kapsel te doen, je liet me kiezen uit een paar varianten. Je wist meteen wat ik bedoelde, dacht mee en stelde precies de goede vragen. Wat een geruststelling om zo te kunnen vertrouwen op jouw vak kennis en professionaliteit. En ook nog zo gezellig! Mijn meiden hebben het nog steeds over hoe 

 

Ps. Celine, door jou voelde ik me prachtig op mijn bruiloft, samen met mijn meiden. Dat was veel meer waard dan gewoon haar en make-up, het hele optutten samen met mijn meiden was een heel mooi waardevol onderdeel van mijn trouwdag. Duizendmaal dank 🤍

Anne

Zelf heb ik Celine geboekt om dat ik tot op heden zelf vaak nog te gast ben bij bruiloften. Elke keer weet ze er weer een prachtig dag gast kapsel van te maken. Ze houdt rekening met wat ik aantrek en wat het thema is van de bruiloft. Daarnaast kiezen we altijd voor een mooie naturale make-up look. Voor dit soort dagen vind ik het heel fijn haar te kunnen boeken

Ontdek de kunst van bruidsverfraaiing met deze afbeelding van zorgvuldig gestyled bruidskapsel en professionele bruidsvisagie, perfect voor een onvergetelijke trouwdag
7FF30109-1AB7-41BD-AB6E-E251285E26CD.jpg
Beleef de perfecte harmonie van stijl en elegantie met dit voorbeeld van bruidsvisagie en bruidskapsel, ontworpen om de persoonlijkheid van de bruid te omarmen op haar meest bijzondere dag.
bottom of page