top of page

Kapper Alkmaar

Ben je op zoek naar een kapper in Alkmaar die echt naar jouw persoonlijke wensen luistert? Dan ben je bij Celine Bakx van The Hair Up Do aan het juiste adres! Wij hanteren een persoonlijke werkwijze en luisteren goed naar jouw wensen alvorens we aan de slag gaan. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het kleuren van haar. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor haarstyling en make-up. Hecht jij veel waarde aan je kapsel en wil je dat dit perfect zit op jouw trouwdag? Maak dan vandaag nog een afspraak!

Gespecialiseerd in kleuren bij onze kapper in Alkmaar

Zoek je een kapper in Alkmaar die jouw haar van een mooie nieuwe kleur kan voorzien? Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met je eigen haarkleur, wil je een keer iets anders of is er een duidelijke uitgroei zichtbaar? Dan helpen wij je graag om jouw haar van een mooie kleur te voorzien! Met een andere haarkleur kun je een compleet andere look krijgen. Veel mensen vinden het daarom leuk om met kleuren te experimenten. Belangrijk is wel om de haarkleuringen altijd door een expert te laten aanbrengen. Een verkeerde werkwijze kan er namelijk voor zorgen dat je haar beschadigd raakt en mogelijk zelfs afbreekt. In onze salon weten we precies wat we doen, zodat je zeker kunt zijn van de beste resultaten!

 

Natuurlijk kunnen wij je helpen als je precies weet wat je wilt, maar je bent ook van harte welkom als je graag advies wilt. Ik heb al veel kleuringen aangebracht en kan je daarom van advies voorzien!

Helemaal gecombineerd met een prachtige trouwkapsel, zorg dat jouw haar gezond en mooi gekleurd is voor jouw trouwdag. 

Doordat ik precies weet welk bruidskapsel we bij jou gaan maken kan ik daar aansluitend een prachtige kleuring in je haar voor maken. 

model-5.jpg
model-6.jpg
bottom of page