top of page

Algemene voorwaarden The Hair Up Do 

 1. Reiskosten
  1.1 De door The Hair Up do gemaakte reiskosten en reistijdvergoeding zijn voor rekening van de klant. De km-vergoeding bedraagt 0,28 cent per km gerekend vanaf de plek waar ik of mijn collega vandaan komt. Dit word van te voren vermeld.
  1.2Eventuele extra kosten zoals parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.

 2. De boeking
  De boeking en reservering zijn definitief wanneer er schriftelijk is bevestigd The Hair Up Do te boeken voor de bruiloft. Hierbij ook direct mee in te stemmen met de algemene voorwaarden.

 3. Proefsessie
  3.1 De proefsessie vindt plaats in mijn salon in Alkmaar. Indien anders afgesproken kan dit in verband met andere collega’s andere locatie worden, dit zal van te voren besproken worden.
  3.2 De proefsessie vindt altijd plaats op een maandag of dinsdag van 09:00 tot 12:00 of van 13:00 tot 16:00
  3.3 Bij de proefsessie is er een aanbetaling van 50% van je gekozen pakket. Dit bedrag kan niet meer terug geboekt na de proefsessie ondanks je wel of niet voor The Hair Up Do kiest.

 4. De trouwdag
  4.1 Trouw jij op zaterdag, zondag of feestdag dien ik een toeslag in van €79,-
  4.2 De factuur voor jouw bruidspakket dient een week van tevoren betaald te zijn.
  4.3 We komen circa 15 tot 20 min voor de starttijd op locatie i.v.m spullen klaarleggen
  4.4 Op locatie dient er een ruime tafel (eet waardige tafel grootte en hoogte) aanwezig te zijn als werkruimte voor mij. Let op, geen sta, bijzet tafels etc. Deze heb ik nodig om zo goed mogelijk mijn werk te kunnen uitvoeren.
  4.5 Bruidsgasten zijn bij te boeken, enkel op de locatie waar ik jou klaar maak en indien dit het tijdschema toelaat. Dit dient vooraf aangevraagd te worden.
  4.6 Starten om of voor 07:00 reken ik per half uur eerder een toeslag van €25,-

 5. Overmacht
  5.1 In geval van overmacht waaronder o.a maar niet uitsluitend wordt verstaan: ziekte, ernstige (familie) omstandigheden, een zwangerschap en omstandigheden die niet voorzienbaar zijn, kan The Hair Up Do ten allen tijden de opdracht geheel of gedeeltelijk annuleren. The Hair Up do zal in eerst instantie een vervanging collega uit het team zoeken die evenredig is aan de bruidsstylist die jij hebt geboekt.
  5.2 De bruid krijgt hierdoor recht op annulering van het contract wanneer er een vervanging aan de pas komt. De kosten van de proefsessie worden niet vergoed wanneer die al is geweest.
  5.3 In geval van overmacht kan de opdrachtgever The Hair Up do niet tot schadevergoeding aanspreken

 6. Huren clip-in extensions
  6.1 De huurprijs is €50
  6.2 De extensions dingen aangetekend terugsturen dit is op eigen kosten
  6.3 De clip-in extensions moeten uiterlijk 3 dagen na de bruiloft terug gestuurd worden.​
  6.4 De clip-in extensions mogen niet behandeld of gewassen worden.

bottom of page